Okresní rada AŠSK Jihlava

Okresní rada AŠSK Jihlava

39 školních sportovních klubů se 3056 členy

ISF General Assembly: Soutěže ISF 2020

5. 3. 2020
Foto: ISF General Assembly: Soutěže ISF 2020

Mezinárodní federace školního sportu ISF (International School Sport Federation) svolala na dny 1. 3. - 4. 3. 2020 Valné shromáždění, na které byli sezváni delegáti všech 122 členských zemí. Za Asociaci školních sportovních klubů ČR do Srbska vycestovala prezidentka AŠSK ČR Mgr. Svatava Ságnerová společně s bývalým předsedou technické komise ISF pro atletiku PaedDr. Jaroslavem Koukalem.

 

Zástupci ISF v Bělehradě jednali o vzniku evropské sekce ISF, zároveň proběhly volby do orgánů ISF a účastníkům byly představeny nové projekty. Varianta zrušení soutěží ISF z důvodu aktuální zdravotní situace zde nebyla potvrzena. Jiná situace panuje v rámci jednotlivých států a postupu jejich vlád - některé země vydávají zákazy výjezdů a organizace akcí podobného typu. 

Podrobná zpráva o jednání ISF General Assembly bude uveřejněna v následujících dnech.

Fotografie v článku zachycuje prezidentku AŠSK ČR Mgr. Svatavu Ságnerovou s prezidentem Slovenské asociace sportu na školách PaedDr. Marianem Majzlíkem, PhD. Naši slovenští kolegové v dubnu pořádají ISF mistrovství světa škol v přespolním běhu. Držíme jim palce, aby přípravy proběhly úspěšně, a těšíme se společně s našimi zástupci škol na krásné prostředí slovenských hor.

Úvodní foto: https://www.isfsports.org/